Web-Design-Brasov-4

Servicii

Web-Design-Brasov-4

Doresti optimizarea costurilor pentru procesele de vanzare ale companiei tale? Devino partenerul nostru de afaceri!

Avand suportul unei echipe cu vasta experienta si performante exceptionale in industria de call center, compania ta va creste semnificativ. Serviciile noastre sunt menite sa iti aduca mai multi clienti, sa te ajuta sa mentii relatia cu clientii actuali si sa renegociezi contractele cu acestia pentru mentinerea lor pe termen lung.

Descopera solutiile noastre!

Customer Care

Vrei sa fii mereu in contact cu clientii tai? Serviciile noastre de Customer Care te ajuta sa construiesti o relatie pe termen lung cu acestia, asigurand satisfactia lor.

In conditiile unei cresteri constante a concurentei in nisa in care activezi, pastrarea relatiei cu actualii clienti este la fel de importanta precum atragerea de clienti noi.

De aceea, solutiile noastre profesionale de Customer Care sunt o necesitate pentru afacerea ta, daca doresti sa:

  • Raspunzi prompt cererilor de suport ale clientilor tai
  • Preiei si sa solutionezi reclamatiile intr-un timp scurt
  • Fii mereu la dispozitia clientilor tai
  • Renegociezi contractele existente pentru fidelizarea clientilor actuali

Stim ca promisiunile facute unui client la inceputul colaborarii seteaza o serie de asteptari. Acestea pot fi respectate sau chiar depasite, datorita colaborarii cu noi.

Telesales

Crestem in mod activ vanzarile afacerii tale! Probabil una din cele mai eficiente solutii de atragere de noi clienti este vanzarea prin telefon.

Cu ajutorul solutiilor noastre furnizate de agenti profesionisti, iti vei creste vanzarile si vei contribui la fidelizarea clientilor actuali, la costuri mai mici decat daca ai angaja o echipa de vanzari.

Vanzarile pot avea loc prin apeluri atat la cald (clientii vor fi sunati in urma unui contact anterior cu compania ta) cat si la rece (clientii vor fi sunati pentru a li se promova serviciile sau produsele companiei tale).

In acest sens, iti punem la dispozitie o echipa de colaboratori cu o experienta ampla in domeniul vanzarii prin telefon, gestionata de o echipa de management bine pregatita. Impreuna, iti vom asigura cel mai inalt grad de satisfactie privind volumul de vanzari si calitatea acestora.

Loyalty

O comunitate de clienti loiali iti va aduce numeroase beneficii pe termen lung, precum asigurarea unui venit constant sau atragerea de noi clienti prin recomandari.

Uneori, insa, procesul de loializare a clientilor actuali necesita activitati suplimentare care necesita timp si efort din partea echipei tale. De aceea, echipa BrandBe iti sta la dispozitie cu solutii specializate de retentie, avand o strategie proprie adaptata la nevoile afacerii tale.

Optimizam intreaga comunicare cu clientii tai, solutionand cererile acestora in cel mai scurt timp. Astfel, le oferim tot suportul necesar si cele mai convenabile solutii in vederea mentinerii contractelor actuale.

Consultantii nostri vor optimiza rata de retentie a clientilor tai cu ajutorul experientei lor de vanzari si negociere, contribuind astfel la maximizarea veniturilor companiei tale.

Cunoastem cat de important este sa iti mentii clientii multumiti. De aceea, noi vom depunde toate eforturile necesare pentru satisfactia acestora, in timp ce tu te vei putea concentra pe alte aspecte esentiale ale afacerii tale.

Doresti sa colaboram pentru cresterea vanzarilor si loializarea clientilor tai?

Contacteaza-ne!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.