Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Web-Design-Brasov-6

Bun venit la Brandbe

Industria de call center este in prezent cel mai bun partener de afaceri pentru orice companie ce isi doreste costuri minime pentru procesele de vanzare, de suport pentru clientii existenti dar si pentru renegocierea unor contracte.

Din aceste considerente, activitatea de call center a devenit principalul domeniu de activitate al companiei noastre, plansa de servicii fiind foarte diversificata.

Compania noastra va ofera posibilitate de a va construi, mentine, sau creste brandul firmei dumneavoastra prin serviciile oferite.

 

Despre noi

Brandbe este o companie in plina dezvoltare infiintata in 2011, avand in spate un management cu o vasta experienta in domeniul relatiilor cu clientii , a vanzarilor prin telefon si a vanzarilor directe.

Tinand cont de contextul economic prezent, de saturatia pietei pentru foarte multe domenii de activitate, de concurenta acerba, brandul devine un element definitoriu in decizia de cumparare.

Echipa noastra este formata din colaboratori cu vasta experienta si cu performante exceptionale, care au dat dovada de competentele necesare in procesele de recrutare si care se potrivesc valorilor companiei noastre

Contactează-ne:

Please leave this field empty.